Η Ομάδα μας

Η Εταιρεία

Η Alpha PlusΣυμβουλευτική ιδρύθηκε το 2009 με σκοπό την παροχή εξειδικευμένων συμβουλευτικών υπηρεσιών σε επιχειρήσεις και οργανισμούς του Ιδιωτικού και Δημόσιου Τομέα. Με βασικό εφόδιο τις γνώσεις, την εμπειρία και την τεχνογνωσία των ανθρώπων της, η εταιρεία ανταποκρίνεται πλήρως στις απαιτήσεις των πελατών της, με σεβασμό στις ξεχωριστές τους ανάγκες. Οι υπηρεσίες της Alpha PlusΣυμβουλευτικής καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα των επιχειρησιακών λειτουργιών της κάθε επιχείρησης, δίνοντας έμφαση στους τομείς της Λογιστικής υποστήριξης, του Φοροτεχνικού σχεδιασμού, της Αξιοποίησης Ευκαιριών Χρηματοδότησης, του Στρατηγικού και Επιχειρησιακού Σχεδιασμού, των Συστημάτων Διαχείρισης, καθώς και της παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών στο Δημόσιο Τομέα. Διαθέτει πολυετή εμπειρία και εξειδίκευση στην υπαγωγή και υλοποίηση επενδύσεων σε Ευρωπαϊκά Προγράμματα (ΚΠΣ, ΕΣΠΑ), στον Αναπτυξιακό Νόμο, έχοντας διαχειριστεί μεγάλο αριθμό προτάσεων στους τομείς της μεταποίησης, του τουρισμού, των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, συμβάλλοντας στην ανάπτυξη των επιχειρήσεων στην Ελλάδα.
Γνωρίστε την Ομάδα μας

Οι Άνθρωποι πίσω από την επιτυχία

Επιλύουμε τις ανάγκες σας, με κορυφαίους συμβούλους και επαγγελματίες του κλάδου.
Ευγενία Ψωμαδάκη
CEO

Η Ευγενία Ψωμαδάκη (ιδρυτής) είναι Οικονομολόγος, με σπουδές στην Διοίκηση Επιχειρήσεων του Αγροτικού Χώρου του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.

Κωνσταντίνος Καρράς
CFO

Ο Κωνσταντίνος Καρράς είναι Οικονομολόγος, με σπουδές στα  Εφαρμοσμένα Οικονομικά με εξειδίκευση στις Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις, στην Οξφόρδη και στο Πλύμουθ του Ηνωμένου Βασιλείου

Ειρήνη Πάτρα
Λογίστρια

Η Ειρήνη Πάτρα είναι Λογίστρια με σπουδές στην Λογιστική και στα Χρηματοοικονομικά με εξειδίκευση στις Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις του Ανώτατου Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Δυτικής Ελλάδας.

Παναγιώτης Παπακαμμένος
Customer Relations

Ο Παναγιώτης Παπακαμμένος είναι Διπλωματούχος Πολιτικός Μηχανικός του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου.

  Η Alphaplus δραστηριοποιείται από το 2009 στο χώρο των λογιστικών και φοροτεχνικών υπηρεσιών. Ως μέλος του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας και κάτοχος άδειας του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας, εγγυάται την ποιότητα των υπηρεσιών της, ενώ οι συνεχώς αυξανόμενες ισχυρές συνεργασίες με ιδιώτες και επιχειρήσεις επιβεβαιώνουν το άριστο των υπηρεσιών της.

  ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

  Αθ. Παπαθανάση 1, Αγρίνιο, Τ.Κ.:30100

  ΤΗΛΕΦΩΝΟ

  +30 2641 054 156

  FAX

  +30 2641 059 909

  EMAIL

  info AT alpha-plus DOT gr